Top

Kako služiti z YouTube – 9 Načinov #2 del

Kako zrasti na YouTube

Kako služiti z YouTube – 9 Načinov #2 del

Kako zaslužiti na YouTube? Obstaja veliko ustvarjalnih idej za ustvarjanje denarja z YouTubom in spletnim videoposnetkom, zlasti če so vaši videoposnetki uvrščeni višje v iskalniku. Videoposnetki v YouTubu, ki se višje uvrščajo v iskalnik (to dosežemo s pravilno optimizacijo videoposnetka), so eden od najboljših načinov za ustvarjanje pasivnega prihodka na spletu. Tukaj vam razkrivam 9 načinov kako služiti na YouTube.

 

Tukaj je devet načinov s katerimi lahko služite z YouTube:

 

 1. Prodajajte digitalne izdelke, kot so pesmi, videoposnetki, clipi in fotografije preko spletnega mesta, kot je http://Envato.com- Nato ustvarite videoposnetke, ki prikazujejo vaše delo na YouTubu s povezavami za nakup in prenos vsebine iz vaše Envato.com trgovine.

 

 1. Prodaja treninga (Coaching) – Ustvarite videoposnetke na YouTubu, ki ljudem pomagajo pri poslovanju, pripravljenosti, življenju itd., nato pa na koncu ponudijo ljudem, da se prijavijo za treniranje z vami.

 

 1. Prodaja fizičnih proizvodov – Lahko naročite izdelke iz alibaba.com, ebay.co.uk, ustvarite trgovino na amazonu in posnamete videoposnetke za YouTube za promocijo teh izdelkov na Amazonu. Če bi to storili prav, bi bile stopnje dobička znatno večje od tistega, kar ste naredili iz affiliate programa preko Amazona.

 

 1. Ustvarite aplikacijo za iPhone ali Android – Nato naredite videoposnetke ki promovirajo to aplikacijo.

 

 1. Prodaja sponzorstva za vsebino blagovne znamke – Lahko bi sledili blagovnim znamkam, ki se navezujejo na vaš YouTube kanal, in jim omogočite sponzoriranje nekaj videoposnetkov, cele sezone ali kanala za obdobje enega leta. Verjetno ste že zasledili, ko v določenem trenutku v YouTubovem videu piše: “This video is brought to you by brand x”.

 

 1. Netflix.com Affiliate Program – Lahko dobite provizije, ko se ljudje prijavijo za brezplačne preizkuse Netflix-a. Nekateri YouTuberi obravnavajo Netflix kot njihov sponzor in pravijo: “Brought to you by Netflix,”, in prosijo svoje občinstvo da se prijavijo za brezplačen preizkus Netflix-a.

 

 1. Audible.com Affiliate Program- Audible je največji izbor avdio knjig in izvirnih zvočnih predvajanj. Audible tudi plača provizije za prijavo na njihovo brezplačno poskusno članstvo.

 

 1. Ustvarjanje in promocija dogodkov – Lahko ustvarite live event v živo ali plačan event online v svojem nišu.

 

 1. Ebay.co.uk Affiliate Program – Ustvarite videoposnetke za YouTube, navezujoče na najboljši produkt ki ga najdete na eBay-ju. eBay je odličen za vse izdelke, vendar je posebej primeren za second hand, rabljene, starine in redke izdelke.

 

Viri za nadaljnji študij:

Zelo priporočam te knjige! Pomagale so mi razširiti svoje razmišljanje, razumeti, kako zaslužiti na spletu in premagati prevlado in izzive. Prav tako so mi pomagala razmišljati o številnih ustvarjalnih video idejah in načinih za gradnjo mojega spletnega poslovanja.

 

Crushing It!: How Great Entrepreneurs Build Their Business and Influence-and How You Can, Too https://amzn.to/2JtG1pq

Videocracy: How YouTube Is Changing the World . . . with Double Rainbows, Singing Foxes, and Other Trends We Can’t Stop Watching https://amzn.to/2qeBT3I

Primalbranding: Create Zealots for Your Brand, Your Company, and Your Future https://amzn.to/2qcqJfK

Awaken The Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical and Financial Life https://amzn.to/2qdgrgh

The Awakening Course: The Secret to Solving All Problems https://amzn.to/2qctPRL

The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be https://amzn.to/2HfYF3e

The 4-Hour Work Week: Escape the 9-5, Live Anywhere and Join the New Rich https://amzn.to/2EsJsJo

How to Win Friends and Influence People https://amzn.to/2EsTWs4

Building a Storybrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen https://amzn.to/2uRaHOg

The 15 Invaluable Laws of Growth: Live Them and Reach Your Potential https://amzn.to/2GFJQtQ

 

Zaključek:

Obstaja veliko načinov za vrednotenje videoposnetkov, vendar se vse začne z gradnjo občinstva glede kakovostne vsebine, ki dodaja vrednost. Če želite izvedeti, kako to storiti, se prepričajte, da sledite objavam na moji spletni strani.

 

Če še niste prebrali prvih devet načinov, vam tukaj nudim povezavo do prvega članka.

2 komentarja
 • Pochinki
  13/10/2018 at 20:52

  Zelo zanimivo. Bo treba nekaj probati ker denarja pocasi zmankuje

Post a Comment