Top

Kako zaslužiti na YouTube – 9 načinov

Kako zrasti na YouTube

Kako zaslužiti na YouTube – 9 načinov

Kako zaslužiti na YouTube? Obstaja veliko ustvarjalnih idej za ustvarjanje denarja z YouTubom in spletnim videoposnetkom, zlasti če so vaši videoposnetki uvrščeni višje v iskalniku. Videoposnetki v YouTubu, ki se višje uvrščajo v iskalnik (to dosežemo s pravilno optimizacijo videoposnetka), so eden od najboljših načinov za ustvarjanje pasivnega prihodka na spletu. Tukaj vam razkrivam 9 načinov kako služiti na YouTube oziroma kako zaslužiti denar na YouTube.

 

Tukaj je devet načinov s katerimi lahko služite z YouTube:

 1. Product Review Video – Opišite svoje najljubše izdelke. Lahko opišete izdelke ki jih že imate doma ali pa opišete izdelke ki ste jih kupili na Amazonu. Vključite affiliate povezave do teh izdelkov v opis videoposnetka.

 

 1. Tutorial Video – Delite, kako uporabljati nek izdelek, ki ga imate radi, in vključite affiliate povezavo tega izdelka v opis videoposnetka.

 

 1. Gift Ideas Video – Delite seznam idej za darila moškemu, ženski, za praznik, počitnice, žival ali karkoli drugega, in vključite affiliate povezave do izdelkov, ki jih omenjate, v opisu videoposnetka.

 

 1. Write an eBook​ and upload it to Amazon – Napišite e-knjigo in jo naložite v Amazon, nato naredite videoposnetke, ki dodajo vrednost v isti niši kot je vaša e-knjiga. Na koncu videoposnetka omenjite svojo e-knjigo in jo povežite z opisom videoposnetka. Torej da prilepite povezavo do svoje e-knjige v opis videoposnetka.

 

 1. Unboxing Videos – Obstajajo ustvarjalci videoposnetkov, ki so ustvarili dohodke s polnim delovnim časom samo z odpakiranjem izdelkov. Preprosto posnamite kako odpirate izdelek in govorite o njem. Poskrbite, da bo v opisu vstavljena affiliate povezava do izdelka.

 

 1. Hauls – “Haul” je zgolj videoposnetek, ki kaže na nakupovanje, na tem področju, ki ponavadi prikazuje izdelke ali oblačila. Če ste naredili videoposnetek po ciljnem nakupovanju, lahko s ciljnim nakupovanjem vključite affiliate povezave do izdelkov.

 

 1. Ustvarite tečaj e-učenja – Potem naredite videoposnetke in jih naložite na YouTube, ki dodajo vrednost v isti niši kot vaš tečaj. Na koncu videoposnetka naj ljudje izvejo več o vašem tečaju. Svoje tečaje lahko ustvarite in objavite na spletnih mestih kot so: Ustvarite in objavite svoj tečaj na spletnih mestih, kot so ​https://www.udemy.com/​ ali https://www.skillshare.com/

 

 1. Prijavite se za partnerski program na YouTubu in začnite služiti z oglasi – Če nameravate narediti videoposnetke, ki dobijo veliko ogledov, lahko to ustvari znaten dohodek.

 

 1. Zagotovite storitev (Freelancing) – Nato ustvarite videoposnetke za YouTube, ki pomagajo ljudem z raznimi težavami in nato na koncu ponudijo več pomoči pri vaši storitvi. Enostaven način za ponudbo storitev je preko spletnih mest, kot so https://www.fiverr.com/ ali https://www.upwork.com/

 

Viri za nadaljnji študij:

Zelo priporočam te knjige! Pomagale so mi razširiti svoje razmišljanje, razumeti, kako zaslužiti na spletu in premagati prevlado in izzive. Prav tako so mi pomagala razmišljati o številnih ustvarjalnih video idejah in načinih za gradnjo mojega spletnega poslovanja.

 

Crushing It!: How Great Entrepreneurs Build Their Business and Influence-and How You Can, Too https://amzn.to/2JtG1pq

Videocracy: How YouTube Is Changing the World . . . with Double Rainbows, Singing Foxes, and Other Trends We Can’t Stop Watching https://amzn.to/2qeBT3I

Primalbranding: Create Zealots for Your Brand, Your Company, and Your Future https://amzn.to/2qcqJfK

Awaken The Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical and Financial Life https://amzn.to/2qdgrgh

The Awakening Course: The Secret to Solving All Problems https://amzn.to/2qctPRL

The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be https://amzn.to/2HfYF3e

The 4-Hour Work Week: Escape the 9-5, Live Anywhere and Join the New Rich https://amzn.to/2EsJsJo

How to Win Friends and Influence People https://amzn.to/2EsTWs4

Building a Storybrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen https://amzn.to/2uRaHOg

The 15 Invaluable Laws of Growth: Live Them and Reach Your Potential https://amzn.to/2GFJQtQ

 

Zaključek:

Obstaja veliko načinov za vrednotenje videoposnetkov, vendar se vse začne z gradnjo občinstva glede kakovostne vsebine, ki dodaja vrednost. Če želite izvedeti, kako to storiti, se prepričajte, da sledite objavam na moji spletni strani.

2 komentarja
 • Ancka
  06/09/2018 at 17:35

  Super objava kot vedno?

Post a Comment