Top

Slovenski YouTuberji

Kako zrasti na YouTube

Slovenski YouTuberji


Ali veste kdo so popularni Slovenski YouTuberji? Poznate kakšnega? Ali vam je Slovenska YouTube scena znana? Predstavil vam bom nekaj svojih najljubših in nekaj za katere pojma nimam o čem gre njihov kanal, vendar so zelo popularni. Nekaj kanalov kateri so po mojem, na pravi poti. YouTube v Sloveniji postaja pravi hit!

Moji TOP Slovenski YouTuberji so:

Kaja Kočevar živi na mirni lokaciji v okolici Velenja. Ko govorim o miru sem malo prehiter. Mirna niso samo jutra, zaradi avtobusa, kateri je že ob zgodnjih urah tudi med vikendih prižgan po 30 min pod njenim oknom. Sedaj pa si predstavljajte spanec poleti pri odprtem oknu. Vsako jutro se začne z zvokom avtobusnega motorja. Kakorkoli, Kaja je stara 20 let in je po duši umetnica. Na svojih risarskih sposobnostih se je začela učiti že zelo zgodaj, v svojih rosnih letih. Prvi kanal kateri, je v angleškem jeziku je štartala že pred petimi leti. Kot veliki fan Moto GPja, so bili prvi videoposnetki prav o njem. Kanal se imenuje Kaya Ren in povezavo do kanala bom prilepil malo nižje. Ideja za ime kanala je zrastla iz Star Warsa. Kaja se je že pojavila v svojem videoposnetku z majico Star Wars. Par videoposnetkov se vrti samo okoli njega. Ne smemo pozabit da je Kaja velik bookworm. Prebrala je res že ogromno knjig in še veliko več jih namerava. O Kaji bi lahko pisal v nedogled, ker jo že spremljam zelo dolgo in sem o njej že marsikaj izvedel. V vsakem videoposnetku razkrije en delček sebe. Kot zadnje pa morem dodat, da je našla zelo super fanta in je sedaj srečna v zvezi. Ime mu je Kosta, ampak ne bom vsega razkril. Kdo je on si lahko sami pogledate v njenem videoposnetku na njenem Kaya Solo kanalu.

In še obljubljena povezava do njenega angleškega kanala: https://www.youtube.com/user/46ValeRossiFan/

 

Kanal upravlja igralec Dino Hajderović. Njegov spremljevalec sem že par let. Dino se je pojavil že v več Slovenskih filmih. V katerih pa si lahko preberete na njegovi spletni strani. Spodaj bom prilepil povezavo. Živi v Ljubljani in je velik honda oboževalec. Na svojem kanalu objavlja vloge, gaming vsebino in še veliko več. Ali ste že slišali za twitch.tv? To je platforma na kateri ljudje streamajo. Streamajo kako igrajo video igre, kako rišejo, slikajo, igrajo šah in še veliko več. Tudi Dino se je odločil da štarta s twitchom. Štartal ga je pred petimi leti in je vstrajal vse do sedaj. S pomočjo njegovih sledilcev si služi kruh saj se s tem delom preživlja. Ne smemo pozabiti da si je tudi kupil avto s pomočjo donacij in sicer hondo S2000. Čuva jo kot otroka in vozi jo samo poleti. Dino streama vsak dan od ponedeljka do petka. Včasih tudi med vikendom. Če se želite zabavati z njim ga obiščite na njegovem twitch kanalu.

Njegov twitch: https://www.twitch.tv/dinotti

In še obljubljena povezava do njegove spletne strani: http://www.dinohajderovic.com

 

Žaklina Krejič je 18 letno dekle in živi v Ljubljani. Ravnokar končuje z srednjo šolo. Šolo je zaključuje nadpovprečno in tudi mislim da bo postala zlata maturantka. Z risanjem se že ukvarja od 11 leta. Žaklina je po duši velika umetnica. Če pogledamo njeno zadno objavo na njenem instagram art profilu. Leta 2015 je potrebovala za izjemno risbo 7 ur. Letos, z mnogo več izkušnjami je potrebovala za še bolj izjemno risbo 3 ure. Kaj ti to pove? To ti pove, da če hočeš kjerkoli uspet, moreš vstrajat. Ne smeš nikoli obupat. Žaklini to super uspeva kar se tiče njene risarke kariere. Njen instagram art profil ima že neverjetnih 34 tisoč sledilcev. Na njenem osebnem instagram profilu se veliko presmejim saj je zelo karizmatična oseba. Veliko krat se v njenih objavah pojavi oseba Klara. Klara je njena dobra navihana prijateljica. Mislim da sta neločljivi, kot nutella.

Povezava do njenega art instagram profila: https://www.instagram.com/teen__drawing/

 

Za tem kanalom se skriva Jože Robežnik. Po gledanju njegovih videoposnetkov bi rekel da kanal govori o odpiranju stvari. V vsakem videoposnetku je z njim druga oseba in skupaj odpreta neko stvar katero prinese povabljena oseba. Skupaj poklepetata in se pohecata nas pa zabavata. Super kanal in mislim da se tudi super razvija.

 

Kanal gre o dogodivščinah mlade družine Jugovic – Perjet iz Ljubljane.  Da vam malo opišem o čem gre kanal in kdo sestavlja to pet člansko družino. Torej to je družinski vlog kanal. Res super kanal. Ata Jani, mama Teja, hčerkica Sia, sinek Taj in Inaj. Mama je že ugotovila kako se prikupiti atiju. Pravi da je samo lepo treba pisat svojim partnerjem, pa jih imet rad, ter malo več krat pokazat kako jih imate rade. Več si oglejte v videoposnetkih.

 

Na svojem Slovenskem kanalu objavla življenski slog. Angleški kanal pa je bolj tehnične narave. V svojih videoposnetkih na kat4K opisuje razne aparate. Od telefonov do računalnikov. Skratka kanal je naravnan za osebe z željo po znanjem o tehnologiji in pa o ozaveščanju sodobnih aparatov.

 

Kanal gre o izdelavi LEGO “stvari”. Super kanal za ljudi ki jih zanimajo LEGO kocke. Tale mladenič res zna sestavit vse. Več si poglejte na kanalu.

 

 • Na osmo in deveto mesto bom izpostavil dva kanala, ki mislim da sta na dobri poti. Se še razvijata in se še iščeta. To sta kanala Lord:Tim in pa Papster. Več si poglejte na spodnji povezavi.

Povezava do kanala Papster: https://www.youtube.com/channel/UChT0AoQ_nsKloV2269wqfIQ

Povezava do kanala Lord:Tim: https://www.youtube.com/user/tim5946

 

Sedaj pa še nekaj popularnih Slovenskih kanalov, ki pojma nimam o čem gredo in pa nekaj, katerih ne spremljam.

 

Barbara4u2c: https://www.youtube.com/user/Barbara4u2c

Nika Erculj: https://www.youtube.com/user/NikasInnerBeauty

Tomaž Gorec: https://www.youtube.com/user/tomazgorec

Lepa afna: https://www.youtube.com/channel/UCXJoVlu_x7cWYIJF4-lRulg

Pšenična: https://www.youtube.com/channel/UCQWpqhV02oIpUWzG4hhZNhg

Neva Boskin: https://www.youtube.com/user/licenjeznevo

LanaSpital Makeup: https://www.youtube.com/channel/UC-XKLuYk0dMn_gnxGDGog0w

Evina lepotilnica: https://www.youtube.com/user/Ewciska

Valentina Poljak: https://www.youtube.com/channel/UCW9P2Yr9iFH8yjqlmcsV1Mw

Polenar Tactical: https://www.youtube.com/user/PolenarTactical

Autistic J: https://www.youtube.com/channel/UCOP91NQZPXp9uJ46CBzzO3g

dovji007: https://www.youtube.com/user/dovji007

krompircekhttps://www.youtube.com/channel/UCCMy9bkrk_eIzlII0pEgEDw

Smidi Playshttps://www.youtube.com/channel/UC5YbCSlDHyEVur1H7OFOsbA

URHIIhttps://www.youtube.com/channel/UCNhGsEg8o24ua-Wc3duV3qA

JackontheBox: https://www.youtube.com/channel/UCZ5ht5Xb2JBP-knI5Yk_d-Q

Kleminhohttps://www.youtube.com/channel/UCpCH158qYspMKtZlE_1Aedw

 

 


Tukaj še pa poglej lestvico najbolj vročih Slovenskih kanalov! Klikni me.


Kateri pa je vaš najljubši Slovenski YouTuber?! Ali je kateri med temi Slovenskimi YouTuberji navedenimi zgoraj?

Zapišite v komentar.

28 komentarjev
 • Alanmutijaja
  12/05/2018 at 20:50

  Kaya Solo je top! Ostale pa se bom pogledal

 • Kaya Solo
  12/05/2018 at 21:27

  Omg omg omg it’s me! ??? super blog! ?

 • Maja Vogrinec
  12/05/2018 at 21:58

  Kaya je tudi meni top. Cool fotr kanal itak raztura. Hvala za ostale, bom pogledala vse kanale

 • Dinotti
  13/05/2018 at 10:01

  Dober clanek.:)

 • martin
  13/05/2018 at 19:24

  neverjetno kolko kanalov imamo pa sploh vemo ne. res zanimiv članek, pohvale 🙂

 • Hesli
  15/05/2018 at 16:38

  Top! 😉

 • Aljaž
  17/05/2018 at 20:19

  Zadnje čase berem samo še tvoje članke. Zares super. 10 od 10. Kr tako naprej!

 • Yannick
  26/05/2018 at 19:29

  nice blog!

 • Marus
  30/05/2018 at 17:35

  Amazing blog!

 • Osy
  31/05/2018 at 07:03

  Cool!

 • Beast
  03/06/2018 at 14:20

  Veliko od teh še ne poznam.. Pa bo spet nekaj za pregledat

 • Španka Podomače
  30/07/2018 at 14:21

  O najs, fajn članek. Ravnokar odkrila to spletno mesto preko komentarja na yt. Da še malo počekiram youtuberje, ki jih še ne poznam, komaj sem začela s slovensko yt sceno.

 • Žiga
  23/10/2018 at 22:03

  Komotar Minuta!

  Najboljši vlog ever!

  Avtor Ciril Komotar

 • Tomaž Gorec
  26/11/2018 at 06:49

  Me veseli, da se je znašel tudi moj Youtube kanal v tvojem prispevku! Hvala!

Post a Comment