Top

Zakaj lahko danes kdorkoli zraste na TikToku?

q

Zakaj lahko danes kdorkoli zraste na TikToku?


Katera je ta popularna aplikacija med Slovenskimi “TikTokerji”? Tako je, to je TikTok. Kaj točno je, ne bom pisal ker to se da že prebrati na vsaki spletni strani.


TikTok je v Sloveniji že postal trend aplikacija. Vedno postanem navdušen, ko neka aplikacija doseže deset milijonov do sto milijonov uporabnikov. To pomeni da je dejansko pozornost na njej.

Je ena velika igra ponudbe in povpraševanja vsebine ter pozornosti na drugi strani. TikTok ima neverjeten organski doseg in na aplikaciji je takšna pozornost, da lahko danes vsak posameznik na TikToku zraste z lahkoto. Dobiš idejo? Posnameš. Dobiš idejo? Posnameš. Vse kar je vmes, ne šteje. Z drugimi besedami, res bo šlo hitro, dokler se pozornost ne bo ujemala količini proizvodnje.

Leta 09, 10, in 2011 je Facebook dobival tak organski doseg kot sedaj TikTok. Takšnega je na začetku tudi dobival Instagram, in tudi druge aplikacije. Vse te aplikacije se igrajo enako staro igro. Če bo TikTok postal naslednji Instagram, je zame relevantno.

Zanimiva mi je ideja trženja. Sposobnost trženja je na TikToku trenutno v ogromnem porastu. Na primer, če prodajate pripomočke za kvačkanje starejšim, potem TikTok ni za vas. Če pa na primer prodajate 50 letnikom potrošniško blago, pa TikTok je za vas. Pomembni sta dve stvari. Prva stvar, na TikToku je veliko otrok. Ti otroci pa lahko vplivajo na kupno obnašanje svojih staršev, in druga stvar, če bo TikTok še bolj zrastel, je dobro vedeti strategije in ustvarjalnost da lahko izkoristite prednost.

Torej zakaj odlašate? Vsako sekundo ko čakate da bi preizkusili TikTok, podcenjena pozornost postaja dražja.

Tukaj pa lahko všečkate tudi prvo Slovensko TikTok Facebook stran.


No Comments

Post a Comment