Top

Zaslužek na YouTube – 9 Načinov #3 del

Kako zrasti na YouTube

Zaslužek na YouTube – 9 Načinov #3 del

Kako zaslužiti na YouTube? Obstaja veliko ustvarjalnih idej za ustvarjanje denarja z YouTubom in spletnim videoposnetkom, zlasti če so vaši videoposnetki uvrščeni višje v iskalniku. Videoposnetki v YouTubu, ki se višje uvrščajo v iskalnik (to dosežemo s pravilno optimizacijo videoposnetka), so eden od najboljših načinov za ustvarjanje pasivnega prihodka na spletu. Tukaj vam razkrivam 9 načinov kako služiti na YouTube.

Tukaj je devet načinov s katerimi lahko služite z YouTube:

  1. RewardStyle Affiliate Program (​rewardstyle.com) – To je odličen affiliate program za lepoto, modo in življenjski slog.
  1. FameBit – FameBit.com je spletno mesto, ki povezuje blagovne znamke z ustvarjalci videoposnetkov. Znotraj njihovega vmesnika si lahko ogledate, katere sponzorske videoposnetke imate možnost ustvariti, se prijavite zanje, in če dobite odobritev, boste prejeli plačilo če ustvarite videoposnetek o blagovni znamki ali izdelku. Odlična stvar o spletnih mestih kot je FameBit je to, da pogosto dobite brezplačen izdelek, ste plačani za videoposnetek, lahko še vedno zaslužite z vašim videoposnetkom preko YouTube AdSense-om. Torej preko monetizacije videoposnetka na YouTubu in denar od afiliate povezav do izdelka. Vse to za en videoposnetek.
  1. Ustvarite spletno mesto ali program kontinuitete članstva – To so spletna mesta in storitve, za katere se ljudje naročijo in plačajo mesečno članarino. Nato lahko ustvarite videoposnetke na YouTubu, ki zabavajo in/ali dodajo vrednost kot predogled tistega, kar bodo ljudje dobili na vašem spletnem mestu.
  1. Lokalna video produkcija – Če snamete videoposnetke za YouTube, obstaja verjetnost, da bi lokalnim podjetjem pomagali pri spletnem videu. Lahko bi posneli in izdelali videoposnetke za lokalna podjetja in/ali jim pomagali z YouTubovim trženjem in rangiranjem njihovih vsebin na YouTubu.
  1. Govorjenje – Če ustvarite veliko video vsebin v določeni niši, lahko preusmerite to avtoriteto v plačane govoreče nastope.
  1. Drugi partnerski programi – Obstajajo affiliate programi za res karkoli, sploh v tujini. Torej, če obstaja tema, niša, programska oprema, izdelek ali spletno mesto, do katerega gojite neko strast, preverite, ali imajo affiliate program.
  1. Crowdfunding – Če zgradite občinstvo, ki ima rado vaše videoposnetke, lahko ustvarite dohodek s spletnimi mesti, kot so Indiegogo, Kickstarter in Patron.
  1. Vprašajte lokalna podjetja neposredno za brezplačne izdelke v zamenjavo za iskren review – Nato lahko ustvarite videoposnetek reviewa ali tutorial izdelka in tudi povežete proizvod kot affiliate povezavo za ustvarjanje dohodka.
  1. Fitness trener (primer: Beachbody) – Obstaja veliko načinov, kako zaslužiti provizije kot Beachbody trener. In eden od načinov za rast vašega vpliva in dohodka bi bil ustvarjanje fitness videoposnetkov na YouTubu, za izgradnjo vašega fitnes trenerskega poslovanje.

Viri za nadaljnji študij:

Zelo priporočam te knjige! Pomagale so mi razširiti svoje razmišljanje, razumeti, kako zaslužiti na spletu in premagati prevlado in izzive. Prav tako so mi pomagala razmišljati o številnih ustvarjalnih video idejah in načinih za gradnjo mojega spletnega poslovanja.

Crushing It!: How Great Entrepreneurs Build Their Business and Influence-and How You Can, Too https://amzn.to/2JtG1pq

Videocracy: How YouTube Is Changing the World . . . with Double Rainbows, Singing Foxes, and Other Trends We Can’t Stop Watching https://amzn.to/2qeBT3I

Primalbranding: Create Zealots for Your Brand, Your Company, and Your Future https://amzn.to/2qcqJfK

Awaken The Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical and Financial Life https://amzn.to/2qdgrgh

The Awakening Course: The Secret to Solving All Problems https://amzn.to/2qctPRL

The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be https://amzn.to/2HfYF3e

The 4-Hour Work Week: Escape the 9-5, Live Anywhere and Join the New Rich https://amzn.to/2EsJsJo

How to Win Friends and Influence People https://amzn.to/2EsTWs4

Building a Storybrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen https://amzn.to/2uRaHOg

The 15 Invaluable Laws of Growth: Live Them and Reach Your Potential https://amzn.to/2GFJQtQ

YouTube Secrets: The Ultimate Guide to Growing Your Following and Making Money as a Video Influencer
https://amzn.to/305y6qO

Zaključek:

Obstaja veliko načinov za vrednotenje videoposnetkov, vendar se vse začne z gradnjo občinstva glede kakovostne vsebine, ki dodaja vrednost. Če želite izvedeti, kako to storiti, se prepričajte, da sledite objavam na moji spletni strani.

Preberite si še prvih devet načinov in pa drugih devet načinov, kako služiti z YouTube.

Delite svoje mnenje med komentarji!

No Comments

Post a Comment