Top

Zaslužek na YouTube – 9 Načinov #4 del

Kako zrasti na YouTube

Zaslužek na YouTube – 9 Načinov #4 del


Kako zaslužiti na YouTube? Obstaja veliko ustvarjalnih idej za ustvarjanje denarja z YouTubom in spletnim videoposnetkom, zlasti če so vaši videoposnetki uvrščeni višje v iskalniku. Videoposnetki v YouTubu, ki se višje uvrščajo v iskalnik (to dosežemo s pravilno optimizacijo videoposnetka), so eden od najboljših načinov za ustvarjanje pasivnega prihodka na spletu. Tukaj vam razkrivam 9 načinov kako služiti na YouTube.


Tukaj je devet načinov s katerimi lahko služite z YouTube:


  • 1. Promocija informacijskih izdelkov drugih ljudi preko storitve ClickBank.

Clickbank.com je spletni trg za digitalne informacijske izdelke. Obstaja 1000 izdelkov, ki jih lahko iščete v svoji niši in jih promovirate z videoposnetki v YouTubu.

Že več kot 20 let ClickBank strankam po vsem svetu ponuja življenjske izdelke. Vsak od njihovih edinstvenih izdelkov, je ustvaril strasten podjetnik, ki se osredotoča na izboljšanje življenja njihovih strank z navdihovanjem, poučevanjem ali coachingom.


  • 2. Ustvarite “Kaj je na mojem telefonu” videoposnetek.

Ustvarite videoposnetek, ki prikazuje aplikacije, igre, itd, ki jih uporabljate v telefonu, in povezave do plačljivih aplikacij in iger iz partnerskega programa iTunes ali katerega drugega partnerskega programa. (Affiliate program)


  • 3. Favorites videoposnetek.

Videoposnetek “favorites” bi se lahko uvrstil v skoraj katerokoli kategorijo ali niš, in lahko vključite različne partnerske povezave do izdelkov.


  • 4. Videoposnetek o predlogu čtiva oz. knjige.

Če ste prebrali katero zanimivo knjigo, jo lahko preko videoposnetka priporočate ljudem in zraven dodate partnerske povezave do teh knjig ki jih priporočate.


  • 5. Začnite in promovirajte blog.

Za začetek lahko uporabite vpliv ki ste ga zgradili na svojem YouTube kanalu, za svoj blog. Blogi ponujajo veliko več možnosti oglaševanja kot YouTube videoposnetek, tako da lahko s svojim blogom zaslužite na več različnih načinov.


  • 6. Email Marketing.

Videoposnetki v YouTubu so odličen način za izdelavo e-poštnega seznama (email list), močan in osredotočen e-poštni seznam pa lahko prinese veliko prihodkov.


  • 7. Ustvarite in prodajte umetnost prek spletnih strani kot je na primer Society6.

Lahko naredite provizijo od society6 kot ustvarjalec in/ali kot kurator. Tako lahko ustvarite videoposnetek, ki prikazuje vaš ustvarjalni proces, umetniške predmete ali promovirate drugo umetnost na spletnem mestu in prejemate affiliate provizije.


  • 8. Pridružite se YouTube omrežju (YouTube Networks).

YouTube omrežja (ali MCN) je organizacija, ki sodeluje z YouTubom in ponuja pomoč na področjih, kot so “izdelek, programiranje, financiranje, navzkrižno promocijo, upravljanje partnerjev, upravljanje digitalnih pravic, monetizacija/prodaja in/ali razvoj občinstva” v zameno za odstotek prihodkov od oglasa iz kanala.

YouTube omrežja bodo včasih lahko povečala vaš prihodek od oglasov, lahko pa vas povežejo tudi z drugimi blagovnimi znamkami in sponzorstvi.


  • 9. Razvijte druge kanale družabnih medijev.

Blagovne znamke in sponzorji so zainteresirani za vaš skupni družbeni doseg in ne samo za vaše YouTube kanale. Torej, ko uporabljate svoj YouTube kanal za izgradnjo drugih družabnih omrežij, lahko pretvorite
ta družbeni vpliv v prihodke.


Viri za nadaljnji študij:

Zelo priporočam te knjige! Pomagale so mi razširiti svoje razmišljanje, razumeti, kako zaslužiti na spletu in premagati prevlado in izzive. Prav tako so mi pomagala razmišljati o številnih ustvarjalnih video idejah in načinih za gradnjo mojega spletnega poslovanja.

Crushing It!: How Great Entrepreneurs Build Their Business and Influence-and How You Can, Too https://amzn.to/2JtG1pq

Videocracy: How YouTube Is Changing the World . . . with Double Rainbows, Singing Foxes, and Other Trends We Can’t Stop Watching https://amzn.to/2qeBT3I

Primalbranding: Create Zealots for Your Brand, Your Company, and Your Future https://amzn.to/2qcqJfK

Awaken The Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical and Financial Life https://amzn.to/2qdgrgh

The Awakening Course: The Secret to Solving All Problems https://amzn.to/2qctPRL

The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be https://amzn.to/2HfYF3e

The 4-Hour Work Week: Escape the 9-5, Live Anywhere and Join the New Rich https://amzn.to/2EsJsJo

How to Win Friends and Influence People https://amzn.to/2EsTWs4

Building a Storybrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen https://amzn.to/2uRaHOg

The 15 Invaluable Laws of Growth: Live Them and Reach Your Potential https://amzn.to/2GFJQtQ

YouTube Secrets: The Ultimate Guide to Growing Your Following and Making Money as a Video Influencer
https://amzn.to/305y6qO


Zaključek:

Obstaja veliko načinov za vrednotenje videoposnetkov, vendar se vse začne z gradnjo občinstva glede kakovostne vsebine, ki dodaja vrednost. Če želite izvedeti, kako to storiti, se prepričajte, da sledite objavam na moji spletni strani.

Preberite si še prvih devet načinov, drugih devet načinov in pa tretjih devet načinov kako služiti z YouTube.

Delite svoje mnenje med komentarji!

No Comments

Post a Comment