Top

YouTube Zaslužek – 9 Načinov #5 del

Kako zrasti na YouTube

YouTube Zaslužek – 9 Načinov #5 del


Kako zaslužiti na YouTube? Obstaja veliko ustvarjalnih idej za ustvarjanje denarja z YouTubom in spletnim videoposnetkom, zlasti če so vaši videoposnetki uvrščeni višje v iskalniku. Videoposnetki v YouTubu, ki se višje uvrščajo v iskalnik (to dosežemo s pravilno optimizacijo videoposnetka), so eden od najboljših načinov za ustvarjanje pasivnega prihodka na spletu. Tukaj vam razkrivam 9 načinov kako služiti na YouTube.


Tukaj je devet načinov s katerimi lahko služite z YouTube:


  • 1. TikTok.

Ustvarjajte video vsebine na hitro rastoči aplikaciji TikTok in potem delajte svoje kompilacijske videoposnetke za YouTube kanal. Na TikToku lahko hitro pridete do velikega števila sledilcev katere lahko preusmerite na YouTube. Se pa da tudi služiti preko TikToka!


  • 2. Ustvarite intervju oddajo na YouTube.

Jamie Tardy je ustvarila tedensko YouTube intervju oddajo, kjer intervjuva selfmade milijonarje (postali so uspešni ali bogati z lastnimi napori) . Kot rezultat tega je Jamie uspela zgraditi 6 figureno podjetje, ki z njim na več načinov služi preko njene vsebine in videoposnetkov.


  • 3. Ustvarjaj in prodajaj majice.

Spletna mesta, kot sta Teespring, Top-Majice, Districtlines itd., olajšajo ustvarjanje in prodajo majic preko spleta. Nato lahko oglašujete svoje majice v svojih videoposnetkih na YouTubu.


  • 4. Prodajaj nakit in izdelke preko strani Etsy.

Etsy.com je spletna stran za e-trgovino, ki se ukvarja z ročnimi ali starinskimi izdelki in potrebščinami ter edinstvenimi tovarniško izdelanimi izdelki. Ustvarjanje videoposnetkov v YouTubu bi bil odličen način za dodajanje vrednosti trenutnim strankam in doseganje novih strank.


  • 5. Postanite virtualni asistent preko spletnih mest, kot je UpWork ali Fiverr.

Odličen način zaslužka je virtualni asistent in odličen način za izgradnjo zaupanja in verodostojnosti za vaše storitve bi bil z objavo videoposnetkov na YouTubu.


  • 6. Poučujte kakšno spretnost ki jo imate preko Skillshare.

Skillshare je skupnost učenja za ustvarjalce in oblikovalce. Vsak se lahko pridruži programu Skillshare in se vpiše v spletne predavanja, si ogleda video lekcije, ustvari projekte in celo postane učitelj. Naše poslanstvo pri Skillshare je, da sprostimo svetovno ustvarjalnost. Ustvarjanje in razvrščanje YouTubovih videoposnetkov bi bil odličen način za promocijo vaše Skillshare vsebine!


  • 7. Zaračunajte za svetovanje preko Clarity.fm.

Clarity.fm je spletno omrežje, ki povezuje uporabnike po telefonu s strokovnimi mentorji. Uporabniki vam lahko plačajo do minute, da dobijo nasvet o vašem strokovnem področju. Na YouTubu lahko zgradite svoj vpliv in avtoriteto na svojem strokovnem področju in nato sporočite ljudem, da lahko prek Clarity.fm od vas dobijo nasvet ki poteka 1na1.


  • 8. Ustvari programsko opremo.

Ustvarjanje programske opreme za reševanje programa je odličen način za zaslužek in to programsko opremo lahko promovirate z razvrstitvijo okoli iskalnih izrazov, povezanih s to težavo.


  • 9. Rideshare.

Verjetno ste že slišali, da lahko zaslužite z vozili za podjetja, kot sta Lyft in Uber pri nas pa Prevoz.org, lahko pa dobite denar tudi prek njihovih partnerskih programov ali preko podjetij na prevozih. Zaslužite lahko z novimi vozniki, ki se prijavljajo, in za potnike. To je odlična tema, s katero lahko ustvarite YouTube. Je tudi dovolj velika niša, ki lahko vzdržuje namenski kanal YouTube in ustvarja več tokov dohodka.


Viri za nadaljnji študij:

Zelo priporočam te knjige! Pomagale so mi razširiti svoje razmišljanje, razumeti, kako zaslužiti na spletu in premagati prevlado in izzive. Prav tako so mi pomagala razmišljati o številnih ustvarjalnih video idejah in načinih za gradnjo mojega spletnega poslovanja.

Crushing It!: How Great Entrepreneurs Build Their Business and Influence-and How You Can, Too https://amzn.to/2JtG1pq

Videocracy: How YouTube Is Changing the World . . . with Double Rainbows, Singing Foxes, and Other Trends We Can’t Stop Watching https://amzn.to/2qeBT3I

Primalbranding: Create Zealots for Your Brand, Your Company, and Your Future https://amzn.to/2qcqJfK

Awaken The Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical and Financial Life https://amzn.to/2qdgrgh

The Awakening Course: The Secret to Solving All Problems https://amzn.to/2qctPRL

The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be https://amzn.to/2HfYF3e

The 4-Hour Work Week: Escape the 9-5, Live Anywhere and Join the New Rich https://amzn.to/2EsJsJo

How to Win Friends and Influence People https://amzn.to/2EsTWs4

Building a Storybrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen https://amzn.to/2uRaHOg

The 15 Invaluable Laws of Growth: Live Them and Reach Your Potential https://amzn.to/2GFJQtQ


Zaključek:

Obstaja veliko načinov za vrednotenje videoposnetkov, vendar se vse začne z gradnjo občinstva glede kakovostne vsebine, ki dodaja vrednost. Če želite izvedeti, kako to storiti, se prepričajte, da sledite objavam na moji spletni strani.

Preberite si še prvih, drugih, tretjih in četrtih devet načinov, kako služiti z YouTube.

No Comments

Post a Comment